AV Stockholm
AV Teknik - Ljud & Bild
  • Header Image


Om oss

AV Teknik Ljud & Bild, Stockholm, ingår i företagsgruppen Compaz Group, vars affärsidé bygger på att erbjuda breda lösningar inom branscher som bygg, el, ljud och bild. Upplevelsen av ljud- och bildsystem i din butik, restaurang, bar eller café är ett sätt att informera, underhålla och öka efterfrågan hos dina kunder och gäster. Att installera kompletta ljud- och bildsystem är ett av våra specialområden. Prata med oss om den bästa och mest prisvärda lösningen som passar just ditt behov.

Ljud och bild i offentlig miljö

Vi monterar inkapslade utomhusskärmar med hög ljusstyrka. Rörligt media har visat sig väcka stort kundintresse och stimulera till handling. I butik handlar det om att med ljud och bild, via högtalare och bildskärmar, skapa rätt atmosfär för att underlätta kundernas köpbeslut. AV-teknik i alla dess former kan inspirera, informera och skapa nyfikenhet. I hotellfoajéer, på flygplatser, i butiker, restauranger, pubar, caféer och köpcentrum. Vårt engagemang och breda kunskap för teknik, elektronik och olika typer av ljud- och bildlösningar, gör oss till ett unikt företag inom vår nisch.

Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer!


Varför AV-Teknik, Ljud & Bild?

För oss handlar kvalitet även om trygg leverans samt genomförande och uppföljning av ett projekt inom överenskommen tid. Att de produkter vi levererar håller hög standard, ser vi som en självklarhet. Kontaktar du oss, möter du yrkesmän och -kvinnor med bred kompetens och stort, personligt engagemang. Därför ska du välja AV-Teknik, Ljud & Bild. Våra kunder finns från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Lång erfarenhet

Eftersom vi har varit verksamma i branschen under lång tid har vi byggt upp en erfarenhet som gör det tryggt att anlita oss.

Brett utbud

I takt med vår tillväxt kan vi nu erbjuda ett flertal kompletterande tjänster som uppfyller alla era behov inom vår genre. Låt oss göra det vi är bäst på!

Service i fokus

Bra service handlar om att vilja och den föresatsen är stark och tydlig. Vårt fokus är att ge högklassig service, såväl under som efter projektets genomförande.